Artikelnr 111978

Vlogging LED-ringbelysning - Halo14 LED Ring Light

1.489kr

JULKLAPPSTIPS!

NanLite Halo LED-ringbelysning ger ett attraktivt, mjukt, nästan skuggfritt ljus med intressanta, ringformade reflexer i ögonen hos ditt motiv. Perfekt som ljuskälla för sminkanvisningar, vlogging, fotografering, videoinspelning, fotobås och annat.

NanLite Halo14 Kit med 35,5 cm dimbar Bi-Color LED ringbelysning, telefonhållare, spegel, bordsstativ och transportväska.

Kompakt och bärbar
Med en diameter på 35,5 cm och en vikt på endast 0,65 kg är Halo 14 enkel att bära med sig och en perfekt ringbelysning för små utrymmen. Armaturen har ett fäste med 5/8-tums skruvgänga och kan monteras på nästan vilket belysningsstativ som helst.

Färgnoggrannhet
Oavsett om du fotograferar, lägger på smink eller skapar videofilmer är exakt färgåtergivning en av de viktigaste egenskaperna hos ljuskällan. Halo 14 har ett högt färgåtergivningsindex - CRI 95 och TLCI 93 - vilket innebär att hudtoner, färgade tyger och makeup kommer att se lika naturliga ut i bild som för ögat.

Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
Med NanLite Halo ringbelysningar kan du snabbt uppnå studiokvalitet utan att använda plastfilter eller tyger för att mjuka upp ljuset. Lättåtkomliga kontrollvred för att justera ljusstyrkan mellan 0 och 100% innebär att du inte behöver flytta hela belysningen för att uppnå önskad ljusintensitet.

Det går även att justera färgtemperaturen (2700-6500K) så att ljuset från NanLite Halo kan matcha andra slags ljuskällor. Eller ifall du helt enkelt bara vill vara kreativ och skapa en stämningsfull färg i motivet. 

Vad ingår:
NanLite Halo 35,5 cm Bi-Color LED-ringbelysning
5/8" fäste
Telefonhållare
Spegel
Transportväska
Bordsstativ
Nätströmsadapter

×