Artikelnr 111979

NanLite Halo LED-ringbelysning - Halo18 LED Ring Light

2.289kr

JULKLAPPSTIPS!

NanLite Halo LED-ringbelysning ger ett attraktivt, mjukt, nästan skuggfritt ljus med intressanta, ringformade reflexer i ögonen hos ditt motiv. Perfekt som ljuskälla för sminkanvisningar, vlogging, fotografering, videoinspelning, fotobås och annat.

Dubbelsidig spegel
Halo 18 har ett fäste med 5/8-tums skruvgänga och kan monteras direkt på det medföljande hopfällbara bordsstativet samt på de flesta belysningsstativ som finns på marknaden.

Detta kit innehåller bland annat en telefonhållare och en sminkspegel som kan monteras i mitten av ringbelysningen. En kvalitetsspegel är ett måste för alla make-up artister. Därför har NanLite inkluderat en dubbelsidig spegel med 2x förstoring som är idealisk för noggranna arbeten.

Färgnoggrannhet
Oavsett om du fotograferar, lägger på smink eller skapar videofilmer är exakt färgåtergivning en av de viktigaste egenskaperna hos ljuskällan. Halo 18 har ett högt färgåtergivningsindex - CRI 95 och TLCI 93 - vilket innebär att hudtoner, färgade tyger och makeup kommer att se lika naturliga ut i bild som för ögat.

Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
Med NanLite Halo ringbelysningar kan du snabbt uppnå studiokvalitet utan att använda plastfilter eller tyger för att mjuka upp ljuset. Lättåtkomliga kontrollvred för att justera ljusstyrkan mellan 0 och 100% innebär att du inte behöver flytta hela belysningen för att uppnå önskad ljusintensitet.

Det går även att justera färgtemperaturen (2700-6500K) så att ljuset från NanLite Halo kan matcha andra slags ljuskällor. Eller ifall du helt enkelt bara vill vara kreativ och skapa en stämningsfull färg i motivet.

Vad ingår:
NanLite Halo 45,7 cm Bi-Color LED-ringbelysning
5/8" fäste
Telefonhållare
Dubbelsidig spegel
Transportväska
Bordsstativ
Nätströmsadapter

 

 

×