Artikelnr 108141

ZHIYUN EVOLUTION 3-AXIS TILL GOPRO

2.490kr

Ett måste för Outdoor-entusiasten 
Gjord för friluftsentusiaster, äventyr/sportfotografer och videofilmare. Det unika borstlösa styrsystemet hos EVOLUTION har en noggranhet som är upp till 8x högre än genomsnittet, vilket ger en stabil och jämn bild även vid intensiva rörelser.

Kontroller styrs och nås enkelt med tummen.
Smidig tumskruv för enkel montering av kamera.
EVOLUTION har en oöverträffad känslighet för vinklar med en precision upp till 0.02°.
Passar de flesta actionkameror.
Unikt algoritmiskt system
Med ZHIYUN’s egenutvecklade kontrollalgoritmer garanteras hög prestanda och snabb respons på höjdskillnader samtidigt som det reducerar strömförbrukningen.

Oöverträffad hastighet
EVOLUTION använder den banbrytande och snabba 32-bitars x 3 MCU-parallellstyrningstekniken som ger en bearbetningshastighet på upp till 4000Hz. Den kompenserar blixtsnabbt nivåändringar för att kunna erbjuda enastående stabilitet vid filmning.  

Motor med inbyggda magneter
ZHIYUNs unika motorkonstruktion har integrerade magnetiska källor och elektroniska celler i kompakta enheter som både ökar motorns arbetseffektivitet och sparar ström. Detta resulterar i att motorns storlek har blivit mindre medan momentutmatningen förblir oförändrad.

Synkron kameraladdning
Kompatibel med både 18350 och 18650 Li-Ion-batterier och med en energibesparande konstruktion, kan man använda EVOLUTION kontinuerligt upp till 12 timmar. Dessutom möjliggör Micro USB-porten på sidan av handtaget synkron strömladdning till den monterade kameran för mer praktiska fotograferingar, vilket sparar besväret för att byta kamerabatterier samtidigt som båda enheternas arbetstid kombineras.

Smidig hantering
En smart 5-vägs joystick plus en strömbrytare på sidan är allt du behöver för att styra din EVOLUTION med tummen.
Genomtänkt in i minsta detailj
Alla delar är både utvecklade och konstruerade av ZHIYUN-teamet. Genom en strikt QC-process är det möjligt att få en perfekt integration och samarbete mellan mjukvara och hårdvara.

Max belastning 160g

 

×