Artikelnr Tamron16300SonyA

16-300mm f/3,5-6,3 Di II VC PZD Macro - Sony A

4.490kr 5.990kr

16-300mm f/3,5-6,3 Di II VC PZD Macro

 

Upplev oanade fotografiska möjligheter med hjälp av den modernaste optiska teknologin. Det här extremt mångsidiga megazoomobjektivet för digitala spegelreflexkameror med APS-C-sensor täcker ett enormt brännviddsområde från 16 mm upp till 300 mm och möjliggör till och med makrobilder med sitt korta inställningsavstånd på bara 39 cm. Det har dessutom de mest aktuella teknologierna från den optiska industrin som exempelvis nyutvecklade asfäriska element och flerfaldigt belagda linser för ännu skarpare bilder trots extremt kompakt konstruktion. Utöka dina kreativa möjligheter i varje situation med den här revolutionerande 18,8x-zoomen, utvecklad av pionjärerna på området megazoomobjektiv.

 

Utförande och funktioner
PZD (FTM)
Ultraljudsmotorn PZD ger en påtagligt snabbare och tystare autofokus - idealiskt för att fånga in spontana ögonblick i superskarpa bilder. Det är även möjligt att när som helst ingripa manuellt i fokuseringen.

VC-bildstabilisering (Vibration Compensation)
Den beprövade bildstabilisatorn VC (Vibration Compensation) från Tamron i det här objektivet ser till att bilderna blir skarpa och skakningsfria. Objektivet kan därför användas även vid frihandsfotografering eller vid dåliga ljusförhållanden.

Stänkvattenskydd
Den komplexa objektivkonstruktionen är stänkvattenskyddad. Objektivet är därför lämpligt även för anspråksfull utomhusfotografering.

×