Artikelnr 111982

Liten, kraftfull och mycket portabel LED-belysning Nanlite Forza 60

3.199kr

NanLite Forza 60 är en liten och portabel LED-belysning med anmärkningsvärt högt ljusflöde för sin storlek och har ett lättanvänt snabbfäste för olika slags ljusformare (tillbehör).

Forza 60 är designad att vara den perfekta LED-belysningen som kan tas med överallt, väger bara 0,82 kg och är ungefär lika stor som en 1-liters vattenflaska (utan den medföljande reflektorn). Du får enkelt plats med Forza 60 i din utrustningsväska eller till och med en ryggsäck.

**Ultrahögt ljusflöde **
Med den medföljande reflektorn avger Forza 60 ett imponerande kraftigt ljus, hela 11 950 lux på 1 meters avstånd. När den är utrustad med en fresnel lins (extra tillbehör) ökar ljusstyrkan till hela 23 860 lux på 1 meter. Tack vare justerbar ljusstyrka från 100% ner till 1% kan du snabbt anpassa Forza 60 till din scen utan att behöva använda ND-filter eller diffuserande tyger.

Perfekt färgåtergivning
Belysningens ljusstyrka är viktig men den måste också ha korrekt färgåtergivning annars kommer en massa tid och pengar att gå åt i efterproduktionen. Forza 60 har ett CRI-värde på 98 och TLCI på 95 vilket betyder att du kan lita på att dina filmer får naturliga färger.

Praktiska effekter
Förprogrammerade specialeffekter gör det enkelt att imitera olika slags belysningsscenarier som annars kan vara svåra att återskapa. Med en knapptryckning kan du simulera åskblixtar, en flimrande TV-skärm, en kamerablixt eller en glödlampa som är på väg att ge upp.

Nätström eller batteri
Forza 60 är designad för användning både i studio och i fält. Belysningen kan drivas med antingen en medföljande nätadapter eller ett 14,8V V-Mount-batteri via D-Tap (ingår ej). På så vis kan du kan arbeta var du vill, oberoende av tillgången på ström.

Redo för studion
Tack vare 5/8-tums skruvgänga kan Forza 60 monteras direkt på alla standard belysningsstativ. Armaturen kan vridas 330 grader uppåt/nedåt vilket gör det enkelt att hitta en passande vinkel eller hänga belysningen i ett tak för studioanvändning. Fästet för ljusformare är utformat för snabb och enkel användning och den tysta fläkten gör att Forza 60 kan användas även i de mest ljudkänsliga situationerna.

Vad ingår i paketet:
NanLite Forza 60 5600K LED-belysning
55 graders reflektor
Strömkabel
Transportväska
5/8" fäste

×