Artikelnr 116681

POLAROID Now+ Gen 2 White

1.790kr

En analog Polaroidkamera som enkelt och snabbt ansluts med din telefon för ökad kreativitet och känsla.

Polaroid presenterar sin mest kreativa kamera hittills: Polaroid Now+

En analog Polaroidkamera som enkelt och snabbt ansluts till din telefon för ökad kreativitet och känsla. 

Möt din nya experimentella sidekick: Polaroid Now+, den analoga instantkameran som ansluts enkelt till din telefon via Bluetooth® för att ge dig ännu fler möjligheter att skapa kreativa bilder. Anslut till Polaroid-appen för att låsa upp nya kreativa verktyg, eller mixa med fem experimentella filter. Helt analogt, helt kontrollerbart och här för att återuppfinna vad som är möjligt i analog direktbildsfotografering.

Polaroid Now+ har fler kreativa verktyg än någon annan instantkamera; öppna appen för att växla mellan att måla med ljus, dubbel exponering, manuellt läge och mer. Den uppgraderade appen innehåller också två nya funktioner - bländarprioritet och stativläge, verktyg som sätter skärpedjup och lång exponering i händerna på alla kreativa skapare. 

Kreativiteten slutar inte där. Polaroid Now+ levereras med ett filterpaket som innehåller fem fysiska filter som kan fästas på kameraobjektivet. Mätta dina foton i färg, fördjupa kontrasten eller lägg till nya effekter med experimentella filter, som starburst, röd vinjett och orange, blått och gult filter. Filterpaketet kommer till och med en väska för förvaring.

Polaroid Now+ är ett steg upp från den Polaroid Now original som släpptes 2020. Den förbättrade designen har kärnfunktioner som autofokus, dynamisk blixt och självutlösare, och kommer nu med ett stativfäste för att stabilisera dina idéer.

"Vi utformade Now+ för att hjälpa människor att ta sin kreativitet till nästa steg. Polaroid-appen är omdesignad från grunden med nya lägen och ett strömlinjeformat gränssnitt. Vi har integrerat kamerans ljussensor i linsen för att förbättra prestandan för de olika filtren som följer med kameran och uppdaterat formspråket till det som introducerades på Now och Go. Säsongens nya blågrå färg är lugnare och mer mogen, vilket gör den till den mest eleganta Polaroid-kameran hittills", säger Ignacio Germade, Chief Design Officer.

Polaroid Now+ är Polaroids andra nyckellansering i år, efter den internationella lanseringen av kameran Polaroid Go med film i april. Som varumärkets mest kreativa kameralansering hittills, svarar Now+ stolt på Polaroids uppdrag att tillhandahålla de mest inspirerande verktygen för skapare runt om i världen.

Polaroid Now+ kommer i tre olika färger; svart, vitt och den nya i blågrå.

×