Artikelnr 122242

POLAROID I-2

8.690kr

Polaroid I-2 är Polaroids mest avancerade kamera någonsin byggd för kreativa sinnen och låter dig fånga varje unikt ögonblick med en nyutvecklad optik och avancerad teknik under skalet.

Med det skarpaste Polaroid-objektivet någonsin och inbyggda manuella kontroller ger nya Polaroid I-2 dig en exceptionell bildkvalitet.

Hjärtat i Polaroid i I-2 är ett kontinuerligt autofokussystem med tre linser som kan ta de skarpaste bilderna av alla Polaroidkameror för direktfilm som någonsin tillverkats. Autofokusen sköts av en LiDAR-sensor (light detection and ranging), som känner av det exakta avståndet till motivet och automatiskt justerar objektivet för att säkerställa korrekt fokus. LiDAR sensorn gör det också enklare att fokusera på längre fokuseringsavstånd och är tillförlitlig även i svåra ljusförhållanden.  

Kameran har en ljusstark sökare som gör det enkelt att komponera bilden och en integrerad display som visar alla inställningar. Kameran går att ställa in helt manuellt (bländare och slutare) eller på auto och har sex olika fotograferingslägen som; autoläge, bländarprioritet, slutarprioritet, manuellt läge, multiexponering och självutlösare.

Polaroid I-2 är den första kameran som är kompatibel med både i-Type, 600 och SX-70 film och har en inbyggd objektivgänga som är kompatibel med 49 mm filter.

Genom att enkelt ansluta kameran till en app via Bluetooth kommer du åt fler inställningar och kan även uppdatera firmware på kameran.

Specifikationer

Möjlighet att ställa in kameran manuellt
6 lägen som kan väljas direkt på kameran: autoläge, bländarprioritet, slutarprioritet, manuellt läge, multipel exponering och självutlösare
Autofokus med 3 linselement
Avancerad blixt
Kontinuerlig fokusering med Lidar
Objektivet motsvarar en brännvidd på 38 mm på ett 35mm kamera
Display och ljustark sökare som visar inställningar
Mer funktioner via app-anslutning
Stativfäste
Port för extern blixtsynkronisering
Filtergänga på 49mm
Internt uppladdningsbart litiumjon-batteri via USB-C
Fungerar med både Polaroid i-Type, 600 och SX-70 film

Vad finns i förpackningen?

Polaroid I-2 kamera
Skyddande objektivlock
Kamerapåse
USB-C laddningskabel (1,2m)
Handtagsrem
Snabbstartsguide
Tipsblad
Broschyr om säkerhet och efterlevnad

 

Tekniska specifikationer
FärgSvart
FinesserBuilt-In Rechargeable Battery, Inbyggd blixt
FokustypAutofokus

×