Artikelnr 231170-copy-360472

Fujifilm Instax SHARE SP-2 EX D guld Smartphone printer inkl. 20 Bilder

2.190kr

Nyhet!

Instax Sp-2 EX D Smartphone printer

Den perfekta kompakta reseskrivaren för utskrivna minnen. Trådlös och batteridriven. Skriv ut Kollage, Split-image eller med olika filter för maxad kreativitet. Instax Sp-2 skriver ut på endast 10 sekunder i upplösningen 800x600 och 320DPI.

Variation med templates

Mjukvaran gör det nu möjligt att skriva ut olika templates såsom Split-image som delar upp en bild på två utskrifter och Collage som kan lägga in upp 4 olika bilder på samma utskrift. "Real Time" skriver ut datum, plats, väder och temperatur. Det går bara att skriva ut denna bilden en gång så den blir helt unik!

Justeringar och filter

Bilderna går att justera direkt i appen så du får rätt känsla i utskrifterna. Kontrast, ljushet, mättnad ändrar du lätt innan du skriver ut. Sepia och Svartvitt finns som färdiga filter för dina utskrifter. Fujifilm Intelligence Filter rättar till för mörka eller ljusta bilder åt dig med en knapptryckning.

Kopiera mera

Använd Reprint-knappen för att snabbt göra kopior till alla som önskar få en kopia. Instax Sp-2 EX D är kompatibel med både iPhone och Android.

Mer Film finner du här:

Fujifilm Instax Mini Picture Format Instant Film (ISO 800)   2pack

Bildresultat för Fujifilm Instax Share SP-2 EX D silver

 

×