Artikelnr 373891

Plustek SmartPhoto F 50

899kr
SmartPhoto F50 är en enkel och enkel lösning för skanning dina filmer och diabilder. Extrem lätt och kompakt design, kan SmartPhoto F50 inte bara lätt att bära runt på kontoret eller hemma, men även lätt kan lagras var som helst. Mer än så kräver SmartPhoto F50 ingen strömadapter.

SmartPhoto F50 är en digital film scanner som kan scanna bilder till högupplösta 5,0 megapixel kvalitet. Med 24 bitar per färgkanal, kommer dina bilder överförs med enastående skärpa. Dessutom har det automatiskt färgbalans och exponering kontroll för att göra det bästa av alla dina 35mm resor och diabilder. Så att du kan bevara dem i dina datorer eller digitala foto-ramar eller e-posta dem till din familj och vänner.

För att använda SmartPhoto F50, behöver du bara trycka på funktionsknappen och sedan bilder automatiskt komma rätt datorskärmen utan att göra någon inställning eller försvåra steg. Den levereras med medföljande Plustek FotoLite mjukvara och gränssnitt design för enkel användning. För någon har som ingen stark dator bakgrund kan lära av programvaran funktionaliteten i några minuter.

SmartPhoto F50 har väckt bevara konceptet i sin design. Genom att använda USB makt för lägre energiförbrukning och användning av giftfria material och ROHS standard för miljövänlig syfte är SmartPhoto F50 inte bara en grön produkt, men också gör dina minnen färskt som någonsin!

×