Artikelnr 300396

SIGMA AF 18-35 f/1.8 DC HSM Art NIKON

7.290kr

SIGMA AF 18-35 f/1,8 DC HSM Art


Den första zoomen med fast ljusstyrka 1,8
9 bländarlameller för rund bländaröppning
Ännu en högpresterande optik i ART-serien
Högkvalitet i material, användbarhet och funktionalitet
Reducerade ljusslöjor och spökbilder
En extremt skarp normalzoom med hög ljusstyrka för APS-C
Den första zoomen med fast ljusstyrka 1,8
En bíldkvalitet som hittills bara funnits optik med en fast brännvidd. Detta är den optimala normalzoomen med hög ljusstyrka, för APS-C-formatet .En stor bländaröppning och fast brännvidd är bra för att uppnå vackra bokeh-effekter, och njuta av ultrahög optisk prestanda. Å andra sidan,  behöver fotografer ofta byta bildvinkel för att kunna fånga motivet framför dem.

För att lösa detta decennier långa dilemma introducerar SIGMA  stolt 18-35mm F1.8 DC HSM,  nästa generations ljusstarka standardzoomobjektiv i APS-C-format för digitala SLR-kameror. Sigma antog utmaningen att skapa världens första ljusstarka zoomoptik med fast bländare  F1.8 i hela zoomintervallet, och Sigma har lyckats skapa ett zoomobjektiv som erbjuder samma höga optiska prestanda som hos fasta brännvidder. Dessa enastående egenskaper är särskilt tydliga i en kamera med APS-C-format , eftersom den har ett något större skärpedjup än en fullformatskamera. Detta är ett revolutionerande objektiv som kullkastar tidigare brgränsningar, samtidigt som det ökar utbudet av fotografiska uttryck.

Ännu en högpresterande optik i ART-serien
Sigmas nya Art serie är designad med fokus på avancerade optiska prestanda och enorm uttryckskraft, och de levererar bildkvalitet i toppnivå . Med  hittills oöverträffade prestanda, uppfyller dessa objektiv de höga krav som efterfrågas av fotografer med en konstnärlig, kreativ inriktning. Tillsammans med landskap, porträtt, stilleben och närbild , är de perfekta för den typ av fotografering som släpper loss den inre konstnären. De är idealiska för studiofotografering, och de erbjuder lika mycket uttrycksfulla möjligheter när du fotograferar arkitektur, stjärnhimmel, undervattensbilder och många andra scener.

9 bländarlameller för rund bländaröppning
Vid fotografering med punktljuskällor såsom elektriska lampor eller reflexer på vattenyta i bakgrunden, hjälper den rundade bländaren med 9 lameller till med att producera en attraktiv bokeh effekt - även vid stora bländaröppningar .

Högkvalitet i material, användbarhet och funktionalitet
Alla objektiv i Sigmas nya Art serie levereras med ett motljusskydd med en högkvalitets gummerad anslutning, och har ett nydesignat linslock och en AF / MF switch.  De är utformade för intuitiv användning och överlägsen funktionalitet. På insidan, ger HSM (hypersonisk motor) hög AF hastighet och extremt tyst prestanda. En förbättrad algoritm ger ännu smidigare automatisk fokusering.

Tillfällig manuell efterjustering av autofokus är en annan viktig funktion som lämnar konstnärliga inslag i fotografens händer. Bajonetten av mässing  kombinerar hög precision med robust konstruktion., och dess behandlade ytor och förbättrade styrka bidrar till exceptionell hållbarhet hos objektivet.  I både de yttre och inre delarna, har den optimerade användningen av TSC (termiskt stabil komposit), gett en utmärkt matchning med metall , och bidrar ytterligare till den höga precisionen i tillverkningen av objektivet.

Reducerade ljusslöjor och spökbilder
På ett tidigt stadium i objektivets designprocess, har ljusslöjor och spökbilder mätts upp för att etablera en optisk design resistent mot starka incidenta ljuskällor som motljus. Sigmas Super Multi-Layer Coating minskar ljusslöjor och spökbilder och hjälper fotografer att producera skarpa bilder med hög kontrast även i motljus. Det medföljande motljusskyddet kan fästas för att blockera ut externt ljus, vilket kan ha en negativ effekt på återgivningsprestandan .

Tekniska data:
Linskonstruktion: 17 element i 12 grupper
Minsta bländare: 16
Filterdiameter: 72mm
Bildvinkel: 76.5° - 44.2°
Dimensioner: 78mmx121mm
(diameter x längd)
Max. förstoringsgrad: 1:4,3
Vikt: 810g
Finns för: CANON,NIKON,PENTAX, SONY A-mount och SIGMA

Tillbehör:
Motljusskydd (LH780-06) ingår!
Objektivlock, fram och bak ingår!
Objektivväska ingår!
USB-docka säljs separat

×