Artikelnr 109383

Delkin SD Prime 2000X UHS-II (U3/V60) 64GB

895kr

Marknadens snabbaste SD-kort
Med minneskortet Delkin SD Prime 2000X UHS-II (U3/V60) kan du göra långa, jämna videoinspelningar i högkvalitativ 4K utan risk för skrivfel eller förlorade bildrutor.

Delkin SD 2000X är optimerat för den senaste generationen av krävande DSLR- och videokameror men kan användas i alla modeller som är kompatibla med klassificieringarna Class 10, UHS-I eller UHS-II SD. Med sin extrema skriv- och läshastighet erbjuder det här kortet en prestanda du kan lita på. Delkin SD 2000X UHS-I / UHS-II är det snabbaste SD-kortet på marknaden.

Godkänt för HD, 4K och serietagning i RAW
Med stöd för Video Class 60 (V60) och försett med två rader av kontaktstift kan Delkin 2000X SD UHS-I / UHS-II lagra data med en hastighet på över 100 MB/s, tillräckligt för alla slags fotouppdrag inklusive snabba bildserier i RAW-format. Det kan också hantera krävande videoinspelningar i 4K eller Full HD vid höga bildfrekvenser. Kortet ger en garanterad lägsta oavbruten skrivhastighet på 60 MB/s vilket innebär att all slags data lagras snabbt, effektivt och säkert.

Strömlinjeformat arbetsflöde
Med en läshastighet på upp till 300 MB/s ger Delkin 2000X snabb och effektiv kopiering av både bilder och videofiler till din dator. Den avsevärt förkortade överföringstiden innebär ett smidigare och effektivare arbetsflöde och låter dig också fortare återgå till din fotografering eller videoinspelning.

Pålitlig och tålig design med livstids garanti
Delkin 2000X SD-kort är byggt för att fungera även i de mest påfrestande miljöer och tål vatten, stötar, damm och röntgenstrålning. Med andra ord kan du använda det bekymmerslöst vart du än beger dig. Kortet har också inbyggd teknik som minskar slitage och korrigerar fel, vilket innebär säker datalagring och lång hållbarhet. Den höga kvaliteten innebär också att Delkin kan erbjuda livstidsgaranti.

Egenskaper
Godkänt för HD, 4K & serietagning i RAW
Tål vatten, stötar och röntenstrålning
Läshastighet 300 MB/s
Skrivhastighet: 100 MB/s
Garanterad lägsta oavbruten skrivhastighet: 60 MB/s
Stöd för UHS-II Speed Class 3 (U3)
Bakåtkompatibelt med kameror som inte stöder UHS-II


 

×