Artikelnr 110609

Delkin CFEXPRESS 1.0 256GB

3.995kr

Delkin CFexpress minneskort kombinerar styrka, pålitlighet och oöverträffad prestanda.

Genom att utnyttja 3:e generationens PCI Express-gränssnitt (samt stöd för NVM Express) kan Delkins CFexpress-kort erbjuda inspelningshastigheter på upp till 1000 MB/s för krävande videoinspelning med professionell kvalitet. Till exempel DCI 4K och Full HD-video med 180 bilder/sekund.

Kortet stöder också kontinuerlig serietagning av upp till 200 RAW-bilder utan avbrott. Med CFexpress behöver du aldrig mer oroa dig för att missa ett värdefullt ögonblick på grund av långsam skrivhastighet eller buffring i kameran!

Strömlinjeformat arbetsflöde
CFexpress-kortet kan ladda ner data med hastigheter upp till 1600 MB/s, vilket garanterar den snabbaste och mest effektiva dataöverföringen från kort till dator. Du får omedelbar åtkomst till dina filer kommer snabbare igång med videoredigering eller bildbehandling. Idealiskt för fotografer och videofilmare i behov av att för över stora mängder data på kortast möjliga tid.

Testad för kompatibilitet
Varje CFexpress-kort har genomgått omfattande tester för att säkerställa full kompatibilitet med de senaste kameragenerationerna. Delkin CFexpress är det kort du kan lita på för snabb och pålitlig bildlagring- och videoinspelning. Det är dock viktigt att notera att CFexpress-kort inte är bakåtkompatibla med enheter som använder Compact Flash eller Cfast.

Tålig design och livstids garanti
Delkins CFexpress-kort är konstruerade för att klara även de tuffaste arbetsförhållanden. De är stötsäkra, tål magnetsfält, röntgenstrålning, statisk elektricitet, UV-ljus och är också motståndskraftiga mot extrema temperaturer. Varje kort har dessutom livstids garanti.

 

Egenskaper
Finns med lagringskapacitet 128 GB, 256 GB och 512 GB
2933X hastighetsklassificering
Spelar in 4K & Full HD 1080p även vid höga bildhastigheter
Idealiskt för snabb serietagning i RAW-format
Unikt serienummer för varje kort ger ökad säkerhet
 

Läs- och skrivhastighet
128 GB
Läshastighet: max 1450 MB/s
Skrivhastighet: max 450 MB/s

256 GB
Läshastighet: max 1550 MB/s
Skrivhastighet: max 900 MB/s

512 GB
Läshastighet: max 1600 MB/s
Skrivhastighet: max 1000 MB/s

×