Artikelnr widebrollop2-copy-565027

"BröllopsKiT" - Fujifilm Instax WIDE 300 Kamera inkl.100 bilder

2.390kr

Föreviga Event, fest, Kickoff, upplevelseresan, Detta är allt ni behöver för ett lyckat Polaroid-äventyr, laddat med 100 bilder!

Bröllopstips hur du använder "polaroidkameran" rätt finner du här!

FUJIFILM instax WIDE 300 - Polaroidkameran som ger "Fullfomatsbilder"

Föreviga ert bröllop med marknadens bästa "Polaroidkamera" i fullformatet WIDE!

Instax WIDE 300 berikar och gör det enkelt och roligt att dela Polaroidbilder.

Grym polaroidkamera, som tar skarpa färgtrogna bilder i det större instax wide-formatet. Kameran är enkel att använda, och ger ett professionellt resultat genast.

Instax WIDE 300 använder Instax Wide Film som är dubbelt så stor som Instax mini film och är den bäst lämpade för gruppfoton, bröllopsfoton och fotouppdrag. Idealisk användning är på fester och evenemang, (Passar utmärkt till Bröllopsfesten också) för landskapsfotografering men  även i professionella fotouppdrag och journalföring. Instax WIDE 300 är tar fotograferingsmöjligheterna till en ny nivå. Med en förbättrad sökare, bättre grepp och ett objektiv med två fokuszoner samt stativgänga.

Ytterligare funktioner: inbyggd automatisk elektronisk blixt som automatiskt justerar ljusnivåer beroende på avståndet till motivet.  Fill-blixt-funktion är också tillgänglig vid fotografering i motljus, och en "ljusare-mörkare" kontroll som fungerar som bläddare för bästa effekt. Macro-optik ingår för att möjliggöra fokus så nära som 40-50 cm från motivet.

(Filmen på bilden med blommotiv i kanterna medföljer e

×