Artikelnr 300526

SIGMA AF 35mm f/1.4 DG HSM Art NIKON

6.990kr

SIGMA AF 35mm f/1,4 DG HSM Art
SIGMAs första optik i Art serien
Reducerad axial kromatisk aberration
Hög upplösning med vackra bokeh effekter
9 lameller för rund bländaröppning
Ultrahög precision och kvalitet- helt tillverkad i Japan
Topptestad och omtalat skarp, 35mm vidvinkel
SIGMAs första optik i Art serien 
Sigma har alltid arbetat i fronlinjen med de mest avancerade optiska konstruktioner, för att erbjuda fotografer högsta nivå av optikprestanda. Nu är SIGMA stolta att kunna erbjuda det första objektivet i en helt ny produktserie: 35mm F1.4 DG HSM Art. 
Detta vidvinkelobjektiv  med största bländare F1.4,  ger den högsta nivån av ljusstyrka och vackra bokeh effekter. Det erbjuder unika egenskaper som bara ett  objektiv med stor bländare F1.4 kan ge: kort skärpedjup och överlägsna prestanda med handhållen kamera i svagt ljus.

Reducerad axial kromatisk aberration
Axial kromatisk aberration blir ett större problem med stor bländare. Jämfört med konventionella 35mm F1.4 objektiv, är detta nya objektiv utformat för att producera bilder med extremt låg kromatisk aberration . Som ett resultat är det möjligt att uppnå en bokeh effekt som är renare och mer estetiskt tilltalande än någonsin tidigare.

Hög upplösning med vackra bokeh effekter
Den asfäriska linsen på framsidan av objektivet hjälper till att minimera både distorsion och vinjettering . Den rundade bländaren producerar en attraktiv rund bokeh effekt vid stora bländarinställningar . Optimerad kraftdistribution minimerar sagital koma-strimmor. 
Koma från punktljuskällor nära kanten av bilden och axiell kromatisk aberration är båda minimerade, vilket gör objektivet till ett utmärkt val för fotografering av nattliga landskap och himlakroppar.

9 lameller för rund bländaröppning
Vid fotografering med punktljuskällor såsom elektriska lampor eller reflexer på en vattenyta i bakgrunden, hjälper den rundade bländaren med 9 lameller till att producera en attraktiv bokeh effekt-även vid stora bländarinställningar.

Tekniska data:

Linskonstruktion: 13 element i 11 grupper
Minsta bländare: 16
Filterdiameter: 67mm
Bildvinkel: 63.4°
Närgräns: 30cm
Dimensioner: 77mm x 94mm
(diameter x längd)
Antal bländarlameller: 9 rundade
Max. förstoringsgrad: 1:5,2
Vikt: 665g
Finns för: CANON,NIKON,PENTAX, SONY A-mount och SIGMA

Tillbehör:

Motljusskydd (LH730-03) ingår!
Objektivlock, bak och fram ingår!
Objektiväska ingår!

USB-docka säljes separat

×