Artikelnr 4460000100

Videomikrofon MYMYK SMARTMYK

1.790kr

Nyhet!

Smart Myk är en riktad mikrofon som fungerar genom att lokalisera ljudet till bilden, avvisar bakgrundsljud för att koncentrera sig på ljudet från ämnet för kamerans fokus. Den är lätt att fästa på en DSLR eller videokamera, vilket gör den perfekt för professionell inspelning, hemmavideo, Internet -sändningar, journalistik, sportevenemang och mycket mer.

HD

Smart Myk levererar ljudkvalitet i mycket hög kvalitet, transparent, inspelat klart ljud som är en autentiskt replikering av den ursprungliga källan. Resultatet är ett enastående ljud som du aldrig tidigare trodde var möjligt, perfekt komplement till din producerade HD-video.

Riktad kondensator Mic

Bakgrundsljud är ett vanligt problem med inbyggda mikrofoner som tenderar att plocka upp allt ljud runt omkring dem. Smart Myk använder en mycket riktad mikrofon-kondensator i ett utstansat koppar-rör för att minimera bakgrundsljud och lokalisera ljudet till den fokuserade bilden, ser till att du får mer av det ljud du vill ha, och mindre av det du inte önskar.

Integrerad mjuk upphängning

Den röda gummiupphängningen som är inbyggd i Smart Myk är gjord av TPE, mjukt syntetiskt gummi, vilket garanterar varje ljud som skapas genom vibrationer av kamerans hantering, reduceras till ett minimum. TPE materialet är också extremt resistent mot kyla, vilket hindrar den från att frysa och därmed förlora sin flexibla egenskap att motverka vibrationer.

Guld plätterad Stereo Mini Jack Plug

Smart Myk använder en 3,5 mm-plugg, komplett med en 150 mm elastisk kabel, som ansluts till någon kamera med en 3,5 mm mikrofoningång. Signalen till kameran är dual mono och en identisk signal levereras till både vänster och höger ljudspår. Med hjälp av en adapter, kan den också användas ihop med kameror eller annan utrustning som kräver en alternativ ingång (t.ex. XLR in).

Lätt design

Smart Myk väger endast otroliga 60 g, vilket gör den till en av de lättaste kondensatormikrofonerna i sitt slag på marknaden idag. De flesta delarna av mikrofonen är tillverkade av polykarbonat ABS material som är extremt lätt, men som samtidigt är stark och robust.

Anpassad för kameraväskan 

Du behöver inte lossa mikrofonen innan du lägger ner den i väskan. Till skillnad från många andra mikrofoner på marknaden, är Smart Myk så kompakt och liten att den passar i de flesta kameraväskor när den fortfarande sitter på kameran.

Kontinuerlig användning i över 2 timmar

Smart Myk drivs av ett pålitligt CR 2032 knappcell batteri, vilket ger en imponerande batteritid på cirka 200 timmars kontinuerlig användning (under normala klimat/temperatur-förhållande).

Designad i Australien

Smart Myk är konstruerad och utformad i Australien av ett konsortium av branschfolk från ljud, filmbranschen, i kombination med ett team av högt kvalificerade elektronik designers tillsammans med många av Australiens ledande ljud och kamerafolk.

logo

×