Artikelnr 516INT151

Interfit EZYflo kit

2.995kr
Den Interfit EzyFlo Twin Head + Softbox Kit INT151 är en idealiskt starter kit för fotografer eller filmare som vill fotografer porträtt eller produkter.

EZY-Flo belysnings-kit är den perfekta lösningen för bärbar belysning för användning i hemmet, skapa den perfekta hemmastudion för fotografering av vänner och familj. Producera bilder som kan användas för marknadsföring, on-line försäljning av små och medelstora produkter.

Fotografera företagsledare, personal, skolfoto utan en fullstor studio till hands,  Interfit har gjort detta enkelt för dig och visar hur man gör på bästa sätt med medföljande utbiildnings-DVD.

EZY-Flo är svaret, med sina energieffektiva lysrör som är nära dagsljus, detta ger dig möjlighet att skapa riktigt bra bilder. EZY-Flo´s huvuden med sina integrerade 20x20 "softboxes som använder fyra 28W dagsljus lysrör (ingår). Framsidan på varje fixtur är avtagbar, hårdt eller mjukt ljusalternativ. Installationen är extremt snabb, som att öppna eller stänga en paraply.

Det är lätt att montera i tre Eazy steg
1. Skjut upp Softbox.
2. Montera lampor
3. Placera huvuden på de ljusa läktarna och du är redo att ta bilder.

Helt enkelt ställa in din kamera till Dagsljus vitbalans, ISO 400 eller högre, och du är redo att gå. Titta på utbildning DVD för tips om hur man fantastiska bilder med din EZ-flo Kit

levereras med

     2 x Ezy-Flo huvuden med EZ passform softboxes
     2 x Interfit Belysning står
     8 x 28 watts lampor. (INT034)
     2 x Fyra sätt adaptrar
     1 x Utbildning DVD

×