Artikelnr polaroid1

I-1 Instant Camera

2.679kr

Nyhet i lager!

I-1 är det första nya kamerasystemet på över 20 år för det klassiska 600 Polaroidbildsformatet.
Det är en lättanvänd ”titta-och-klicka” direktbildskamera med mängder av unika och innovativa funktioner för att lyfta ditt fotograferande ytterligare ett steg. Fungerar med filmerna Impossible I-typ och 600. I-1:s unika ringblixt ger ett diffust ljus som är perfekt för porträtt. Du kan också ansluta din iPhone till kameran för att experimentera med kreativa verktyg såsom ljusmålning, dubbla exponeringar med mera.

Det här är den enda direktbildskameran som ger dig full kontroll av både bländare och slutartid med hjälp av I-1-appens manuella läge. I-1 är helt enkelt analog direktbildsfotografering för den digitala tidsåldern.

Dess avancerade ringblixt anpassar sig till din omgivning och ser till att fånga dina motiv i rätt ljus oavsett var du fotograferar.

  • Den enda nya direktbildskameran för Polaroid-formatet
  • Avacnerad ringblixt och autofokus för perfekta porträttbilder
  • iOS App med kreativa verktyg och manuellt läge

En app som lyfter din fotografering:
iOS-appen till I-1 utökar möjligheterna med din kamera. Den ger dig åtkomst till ytterligare funktioner som t.ex. att lägga på kreativa filter/effekter på bilderna och manuella kontroller.

2 års garanti när ni köper Kameror utav Brunos Bildverkstad AB

Make great portraits with the ring flash

The I-1’s advanced ring flash adapts to your environment, capturing your subject in the right light no matter where you shoot.

The original instant camera. Reinvented.

  •   The only new camera for the original Polaroid® format
  •   Advanced ring flash and autofocus for great portraits
  •   iOS App for creative tools and full manual control

An app to take your photography further

The optional I-1 App for iOS lets you do even more with your camera. Access useful additional features, add creative effects to your images and experiment with manual controls.

Download from Apple App Store

×